Ik wil informatie over

Autoschadeherstel

Het juiste adres

Dubbeldam Schade is het juiste adres voor het herstellen van autoschade. Wij zijn er om u te helpen met het melden van de schade, inzetten van vervangend vervoer, de afwikkeling met de verzekeraar en al de andere vragen waar u niet direct het antwoord op heeft. Kortom, wij ontzorgen u graag!

Bij Dubbeldam Schade werken goed opgeleide en betrokken medewerkers met veel passie voor hun vak. Daarnaast werken wij met moderne apparatuur om uw auto op de juiste manier te kunnen repareren.

Aangesloten bij:

 
     

RUITSCHADE Dag herstel 

 

1/7

Klantbeoordelingen:

Kies ook voor Dubbeldam Schade

  • Gratis vervangend vervoer;
  • Minder of geen eigen risico;
  • 4 jaar Focwa garantie;
  • Overname van de fabrieksgarantie;
  • De verzekeraar betaalt ons rechtstreeks.

Wat te doen bij schade?

Schade, wat nu?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij ontzorgen u zoveel mogelijk.

Kom langs

In één van onze vestigingen in Hardinxveld-Giessendam, Papendrecht of Dordrecht.

Uw auto rijdt niet meer?

Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij,
zij helpen u graag verder.

Direct contact?

Bel ons op telefoonnummer
0184 616 455 of meld online uw schade.

Schade melden


Schade gedekt?

Wanneer u de schade aan uw auto laat herstellen bij Dubbeldam Schade, kunt u er vrijwel zeker van zijn dat de kosten hiervoor worden gedekt door uw verzekering. U ziet op deze pagina een overzicht met alle bij ons aangesloten verzekeraars. Staat uw verzekeraar er niet tussen? Neem dan even contact met ons op met de vraag of de kosten van de schade gedekt worden.

U kunt vrijblijvend uw schade laten bekijken en een prijsopgave doen. Heeft u nog vragen over uw dekking en/of verzekering? Neem dan contact met ons op.

Contact 

Ruitschade Vakmanschap in complexiteit

De complexiteit van autoruiten is de laatste jaren sterk gegroeid. Denk hierbij aan regensensoren in de voorruit en dat de ruit onderdeel is geworden van de veiligheidsconstructie van de auto. Het herstellen van ruitschade is dus een complexe materie. De juiste opleiding en apparatuur is nodig om te zorgen voor een goede en veilige reparatie. Of het nu gaat om het herstellen van een sterretje of de volledige vervanging van een autoruit, bij Dubbeldam Schade kunt u op dit gebied rekenen op echt vakmanschap! Dubbeldam Schade is ook bij ruitschade een samenwerkingspartner van vele verzekeringsmaatschappijen.

Dag herstel repairWat is Dag herstel?

Dag herstel staat voor slim en eenvoudig autoschadeherstel van kleine schades. Denk hierbij aan onder andere stootputjes in deuren en lichte krassen. Deze lichte schades herstellen wij snel en tegen lage kosten volgens het dag herstel principe. Soms zelfs terwijl u er op wacht. 

Dag herstel zijn snelle en gemakkelijke reparaties met:

  • Uitstekende kwaliteit;
  • Kosten besparend;
  • Weinig materiaal verbruik en dus beter voor het milieu;
  • In sommige gevallen kunt u er op wachten.