Ik wil informatie over

Truckschadeherstel

Wij zijn bedrijfswagenspecialisten

Bij Dubbeldam Schade kunnen we u een totaalpakket aanbieden op het gebied van schadeherstel. Of het nu gaat om plaatwerkschade, het richten van het chassis, het herstellen van een koeltrailer, het aanpassen van een cabine of het spuiten van uw wagenpark in de kleuren van uw huisstijl: al deze specialismen hebben wij zelf in huis.

Aangesloten bij:

 
     

 

Rommelse Transport
1/7

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Spuitwerk

In moderne spuitcabines verwijderen wij vakkundig oude laklagen en brengen wij nieuw en duurzaam laksysteem aan.

SPUITWERK

Plaatwerk

We hebben alle apparatuur in huis om plaatwerk en carrosserieën te vervangen, uit te deuken of te 'restylen'.

PLAATWERK

Richttechniek

Beschadigd materieel als trucks en trailers, maar ook shovels en heftrucks, kan opnieuw worden gericht op onze richtbank.

RICHTTECHNIEK

Constructiewerk

We kunnen aanpassingen aan cabines of constructies uitvoeren, maar ook bijv. wagens ombouwen tot trainingsauto.

CONSTRUCTIEWERK

Reclame

Reclame op uw trucks? Wij zijn u graag van dienst, van het ontwerp van een huisstijl tot de bestickering van uw wagenpark.

RECLAME

Contact

Neem contact met ons op via onderstaande link en ontdek wat Dubbeldam Schade voor u kan betekenen.

CONTACT
1/11
Spuitwerk Coaten, stralen, herstellen en schooperen

Dubbeldam Schade beschikt over ruime, moderne spuitcabines tot 21 meter lengte, waar complete combinaties in kunnen worden gespoten. Onze vakkundige medewerkers voorzien uw truck graag van de juiste lak, of het nu gaat om nieuwe trucks die in de huisstijl moeten worden gespoten of om het spuiten van trucks na schade.

Oude laklagen en oxidatie zullen verwijderd worden door middel van gritstralen. Door het gebruik van fijn Korund (aluminiumoxidekorrels) ontstaat er een glad en blank oppervlak. Hierna wordt er een duurzaam laksysteem aangebracht, eventueel brengen wij op het blanke staal eerst een schoopeerlaag aan. U zult versteld staan van het resultaat.

PlaatwerkUw truck(s) weer als nieuw

Bij Dubbeldam Schade hebben we alle apparatuur in huis om het plaatwerk of de carrosserie van uw truck(s) uit te deuken of te vervangen. Het is zelfs mogelijk bepaalde plaatdelen uit te deuken zonder dat deze daarna gespoten hoeven te worden. Dit heet, met een mooi woord: restylen. Restylen is goedkoper en beter voor het milieu.

Er wordt in onze werkplaats uitsluitend gewerkt met las- en puntlasapparatuur dat voldoet aan de eisen van Eurogarant label 2008.

1/6
1/7
Richttechniek Het chassis van uw materieel opnieuw gericht

Bij Dubbeldam Schade kan beschadigd materieel opnieuw worden gericht met behulp van trekapparatuur op een richtbank. Naast het richten van chassis van trucks en trailers kunnen we diverse andere machines richten en herstellen.

Ook het richten van een chassis van een zware shovel en heftruckframes zijn voor ons gesneden koek. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

ConstructiewerkCabine- of constructieaanpassingen en side skirts

Onze medewerkers kunnen speciale aanpassingen aan cabines, opbouwen of constructies uitvoeren. U moet hierbij denken aan het aanpassen van cabinedaken, het creëren van ruimte in de laadbak voor een koelmotor, trainingsauto's voor VTL, etc.

Side skirts
Dubbeldam ontwerpt en produceert haar eigen gesloten zijafscherming. Onze producten beginnen waar de standaard oplossing niet voor handen is, wij bieden maatwerk met een hoge kwaliteit. Gesloten zijafscherming biedt naast een mooi uiterlijk ook een geringe brandstofbesparing.

Side skirts Kees van Iersel
1/8
1/4
Reclame Uw truck(s) herkenbaar op de weg

Voor reclame op uw truck(s) kunt u bij Dubbeldam Schade terecht. Zreclame, zelfstandig onderdeel van de Dubbeldam Groep, richt zich onder andere op het bestickeren van wagenparken. Heeft u nog geen huisstijl? Bij Zreclame kunnen zij u ook daar bij helpen. Uw wagenpark prominent of juist subtiel aanwezig op de weg? Samen met u komen wij tot een creatief ontwerp en een hoogwaardige uitvoering.