Ik wil informatie over

Over Dubbeldam Schade

Bij Dubbeldam Schade kunt u terecht voor het herstellen van schades aan personenauto's, trucks, bussen en zwaar materieel. Voor autoschadeherstel kunt u terecht in de vestigingen Hardinxveld-Giessendam, Papendrecht en Dordrecht. De overige schades worden hersteld in de vestigingen Schelluinen en Zwijndrecht.

De vestigingen zijn ingericht met hoogwaardige apparatuur om de schades zo vakkundig mogelijk te kunnen herstellen en onze betrokken medewerkers doen er alles aan om u weer zo snel mogelijk op de weg te helpen.
Dubbeldam Schade Schelluinen
1/7

Onze missie

Dubbeldam Schade wil in zijn markten een toonaangevend en innoverend onafhankelijk schadebedrijf zijn en zo bekend staan bij al zijn partners en toekomstige partners. Dit bereiken we door vergaande samenwerking met onze klant, waarbij flexibiliteit, betrokkenheid en rendement voor alle partijen leidt tot de meest concurrerende totaaloplossing.

Ons product
Wij streven naar dienstverlening op het hoogste niveau in de autoschade, transport- en zwaar materieel sector. Onze diensten onderscheiden zich door onze specialismen, kennis, kunde en oplossingsgerichtheid samen met onze relaties te delen en deze 100% te ontzorgen.

Onze medewerkers / ons kapitaal
We zijn een no-nonsense bedrijf met korte lijnen en duidelijke keuzes. We bieden mensen die onze passie delen de beste en meest uitdagende werkomgeving.

Ons bestaansrecht / onze klanten
De klant staat centraal en is onze drijfveer, we spelen snel in op de wensen en behoeften uit de markt. Door te investeren in mensen, machines en processen, realiseren we snelle reparatie, uitmuntende kwaliteit en de juiste prijs/ kwaliteit verhouding.

Wij zijn Dubbeldam Schade!